submit


Ajal oma teise öö Mexico City Ma täidetud kuni Mehhiko Poisid ja läksime Tulekahju Tacos Mehhiko Street Food Tour linna. Pealaest Tacos, et Kitse Tacos, oleme püüdnud nii palju maitsvat Tacos. Kohtasin kuni mu sõbrad Mehhiko Poisid (ainult liidetud kolm, Moises, Horacio ja Alonso). Me hakkasime maha Mehhiko Taco Street Food tour Paraadid mõned maitsev Tacos. Oleme püüdnud Veiseliha koos Chorizo, Al Pastor ja Sooniku Juustuga. Järgmisena läksime Tacos Lolita süüa Pea Tacos. Meil oli mix Pea, Keele, Soolte silmade ja Pea puljong. See võib tunduda hull, kuid see oli mõned parimad tacos maailmas. Lülitage see üles läksime Quesadillas Maria Isabel on sügav praetud Quesadillas. Mul oli Mais Seen Quesadillas. See on Mehhiko trühvli ja see oli nii tulekahju. Lõpeb öö, me sõitsime Birria La Polar on mõned Birria Tacos, mis Kitse on ja proovida Kitse puljong. See on ilmselt parim Taco maailmas. Ma loodan, et teile meeldis läbi Tule Tacos Mehhiko Street Food Tour Mexico City koostöös Mehhiko Poisid. Kui teile meeldis see video, palun anna mulle thumbs up, kommenteerida allpool ja telli minu kanal

About