submit


Ma olen Mehhiko ja armus Taani-aastaselt. Olen iseõppinud taani-aastaselt. Oskan hästi lugeda, räägin seda korralikult ja kirjutage see — okei. Hüppan vanus kohtasin seda meest, taani, et ma lõpuks dating. Aastaselt kohtasin mu buff, Shane (R. I. P) taani. Dating see taani mees, samas oli fantastiline. Ma olen üle on kuulmine taani Poisid Põhjamaade üldiselt on igav, mitte romantiline piisavalt. Ta oli natuke häbelik ja ebamugav alguses, ma olin kukutades vihjeid, et talle öelda, et mul oli armunud ta. Ta ei saada neid, Nii et ma küsisin muud minu taani sõpradega (tüdrukud), nad ütlesid mulle otse, lihtsalt ütle talle, et»sa meeldid mulle», ma tegin. Ta»ei meeldi mulle, me lihtsalt kuupäevaga. Ta oli Romantiline:»Jumal morgen ScatJag oos kaevama»tore, naljakas. Minu buff, Shane. JUMAL. Ta oli lahke, naljakas, outgoing, ta oli õppe, hispaania rääkida, et mu vanemad. Ta oli toetav, ta oli nagu taani keele õpetaja mulle. Meil oli see hea ühendus, siis ta ei ütle mulle kõike ja ma tahaksin rääkida talle kõigest. Kohtusin teiste taani poisid, Ta oli armas, kena. Mõistmise Põhjamaade kutt on raske esimese, eriti kui daam on pärit ladina kultuuri, kus mees maksab kõik. Machismo. Kui võrdõiguslikkuse mõiste kehtib teie kohta, See on sulle. Ta aitab teid. Siis läheb»hollandi»maksma oma toidu alati. Ei oota erilist ravi lihtsalt, sest sa oled naine. See, kuidas nad on ja kui soovite, kuupäev, tuleb assimileerida oma kultuuri. Püüdke mõista neid, võrdne. See oli raske esimese, aga ma sain selle. (Ausalt nüüd, ma vihkan seda, kui poisid on proovida-raske või öelda,»ma maksan kõige eest,»ma ei taha tunda, ma võlgnen neile midagi, Nii et ma tahaks, et maksta oma osa või maksma kõik. Üürile mees maksma. See EI ole mulle.) See sõltub sellest, mees, sa saad. Ma olin õnnistatud on poisid ja sõbrad (taani), et on hämmastav minu jaoks. Kas poleks kaubandus neid midagi maailmas. Mehhiko tüdrukud ei ole monoliit-rühm, kellel on samad huvid. Mõned Mehhiko tüdrukud nagu lumelaud. mõned Mehhiko tüdrukud, nagu videomängud. Mõned Mehhiko tüdrukud, nagu lugemine. Mõned Mehhiko tüdrukud nagu muusika. Mõned Mehhiko tüdrukud nagu Põhjamaade poisid. Kui seal on konkreetsele isikule olete huvitatud, parim viis teada saada, mida ta tahab, on küsida tema, mitte võõrastega internetis.»Gueridons», või füüsiline blondes on haruldus siin Mehhikos, ja, nagu igal pool mujal maailmas, eri-ja eksootiline on alati huvitav ja atraktiivne

About