submit


Ma m Mehhiko tüdruk, ma armastan veeta aega koos oma armastatud ones ja kohtuda uute inimestega. Ma armastan lugeda ja muusikat kuulata. Ma naudin õppimist, mitte ainult õppeainete, ma tõesti meeldib õppida. Ma olen vene keeles. minu otsing on armastav ja hooliv süda olen väga tundlik daam. atraktiivne, intelligentne. Ma koos nautida elu ja olla õnnelik. Ma olen positiivne mõtleja. Ma olen romantiline. I lo. Filipina, rootsi kodanik, valdavad inglise ja rootsi pluss mõned hispaania, kolledž, koolilõpetaja, hästi sõitis, juurdunud Filipiinid, vaid peamiselt elab Mehhikos. meeldib kokandus, aed.

Kaasaegne tants. Aiandus. Armastan Filme (peamiselt välismaistele) hea restoran. Sõbrad, kena kogumine. Mulle meeldib ratsutamine. Naudi Opera samuti r. Sõbralik, tore kohtuda uute inimestega. Nautida harrasteita, reisimine, muusika. Ausus on väga oluline. Tere, ma olen Andy Mehhiko ja ma armastan elu ja loodust. Olen sündinud ja rassi, Mehhiko on suur pere, mis on armas ja väga ameerika. Ma olen soe, lahke, tark ja väga kena väljuvad tüdruk, kes armastavad kunsti. Ma olen romantiline igavesti. Mulle meeldib muusika, tants, hea filme ilma popcorns ja eriala mulle meeldib lugeda ja reisida väga palju. Võin öelda palju, kuid kõige olulisem minu jaoks on püüdnud olla parem inimene iga päev. Ma usun ka, otsida tasakaalu. Ma ei suutnud elada ilma kirg on kirjutamine üks kõige imp. Olen õnnelik inimene, kuid samal ajal ma olen rahulik, tõsine inimene, et lihtsalt elu nautida. Ma armastan talve ja Kunst. Mulle meeldib reisida palju tööd ja puhkust, nii et ma tahaks teada teiste kultuuri. Ma olen naine väga kirglik elu, väga vaimne ja rõõmsameelne. Mulle meeldib reisida palju, ja väga siiras inimestega. Mediteerimine, tervisliku toitumise, tantsu, laulu ja naeravad (mina peamiselt). See on mulle. Puudub TV, nr meik, kuid minu punane huulepulk. Armastan heli loodus, jumaldan Loomi, tennist, ping-pong. Olles Euroopas. Palju saite, mis väidavad, et on vabad, kuid tabab teid üllatus tasud, kui olete liitunud. Ühendamine Suur on tasuta Mehhiko dating service, kõik funktsioonid tasuta ja mingeid üllatusi. See tähendab, teil on võimalik saata ja vastu võtta sõnumeid, Vestelda, Kiirsõnumi, Ajaveebi-ja Post meie loodusest, vaid sõbralik rahvusvaheliste ja Mehhiko dating Foorumid ilma kulusid kunagi. Ei ole krediitkaarti vaja. Nr kulusid, Ei ole krediiti, Nr kupongid, ilma naljata. Kohtuda Uute Mehhiko ühe sõbrad täna. Kas te olete proovinud kõiki traditsioonilisi võimalusi, et leida keegi eriline Mehhikos? Oled sa väsinud Mehhiko baar klubi stseen, tulevad koju tühja maja, üksildane tabelid-ühe juures neist romantilised Mehhiko restoranid, katastroofilised pime kuupäevad loodud oma match sõbrad, Mehhiko kohaliku singles rühmad, suur sündmusi ja kohtumisi, mille tulemusi ei ole

About