submit


Mul pole mingit infot selle video välja arvatud see, et ta on Mehhikost. Mees on näinud, on pussitati surnuks koos jäänuga. Ta s pussitas korda üle teise video. Ma ei tea, mida see mees tegi, et väärivad seda. Ma olen aim, et see oli midagi, mida pole võimalik andeks anda, nagu keegi varastada s laimid või ta sõi viimase taco, kuid see on alati lõbus, et saada midagi Mehhikost, kus igaühel on kõrge kokaiini ja keegi annab kurat. Miks me ei võiks kõik lihtsalt süüa burritos koos ja saada mööda. Ma olen valmis kihla, et nad tõesti vihkas, et mees, soovin, et see video oli enam liiga lühike olin hakanud just sinna ja ta katkestas. Ma olen teiega. Kui ohver oli pöörates oma elu, nad võiks vähemalt on võtnud mõned ekstra aega ja hoolt, et teha meelelahutuslik video. Midagi lammutamine kutt alasti, rippuvad teda tema jalad, viilutamine ära oma peenise ja pallid, siis tema käed ja jalad, siis võib-olla tema madalama relvad, jne. Tead, midagi kena teha üks huvitav ja lõbus video meie naudingut. Kokku lepitud. võib ainult loota, et ta tõesti ära teeninud, kui mul on võimalik kasutada kohtunik-žürii-timukas kaitseprillid, kuid kuna selle Meh ikoon oli ta prolyl süütu tsiviil röövida. pilku Minu jumala perse, et see asi. Ma ei tea, kui väike viga kolooniates elavad iga taandus ette Kujutada. On midagi, kedagi karjumas ja võitlevad oma elu, mis teeb ta veidi raskem vaadata. Kurat. Parim osa on, kui nad scream, ja te saate alustada ärakuulamist verd ja valu jagunemine vokaal-akordid, see peaaegu läheb karjuvad, et squealing. re-Pete Jah, püha pask, et oli raske vaadata. See oli kõige raskem senor tönts beanery töötas kogu päeva. Jeez, kui ta oli oma äriplaani tapa see mees, miks ei saa lihtsalt panna kilekotti üle oma pea väljumise kott kehvasti ja puhastamine oleks lihtsam. Sa tead, kõik Mehhiklased on tõeliselt Maiad niikuinii ja elu ei tähenda midagi, et neid aktsepteerima rohkem päikesevalgust alati rohkem päikest enam midagi iidsed Maiad on teada, et tappa tuhandeid pärast tuhanded lihtsalt tagada, et päike oleks sära jälle loll segatakse mõned Hispaanlased ja Prantslast ja sa saada sulgeda. enamik neist tegemine kestab piiril on mestizos (sp.) kuidas frank Ha-ha. See oleks lahe minna ajas tagasi, siis, kui nad täidavad oma inimeste ohverdusi. Et neid näha decapitate oma ohvri, siis toss pea põrge kogu tee alla püramiidi sammud jõe vere glinting päike. Muidugi, ma mäletan, nähes, et Piiblis nüüd Sa pead kunagi, kuid mitte kunagi varastada teise mehe s taco Unustanud oma perse unusta oma naise teha, mida sa Tahad pühapäeval, kuid te ei ole kunagi varem, kuid kunagi puudutage mees, s taco teid on hoiatatud Oh, mu Jumal. Sa puudutanud seda. sa puudutanud minu taco. Ma ei suuda uskuda, et sa puudutanud minu taco. See on hävitanud nüüd sureb penni Madre. Väike suu, Siis ma ei küsi, mida soovite teha McDonald s friikartulid. Ma lihtsalt ei saa oma Littleness, nii et ema, ära muretse, ma ei palu teil. re-Pete Ei kunagi. Sa ei tohi aetat veel kuu id-pileti või siiski need väljamõeldud kassid rääkisime tagasi päeval uuesti pate eelistavad fish taco või kena rasva pundunud taco ta.Mulle meeldib köniinsä üles kõik, mis taco mahla ja saada see kogu mu nägu ja kes seda tilkuva mu lõug, ja siis ma võtan oma liha ja ma värk põrgu välja, et pundunud taco, ja ma saan kare seda enne, kui ma seda süüa, ja lõpuks ma annan talle paar squirts minu oma eriline kastmes. Vabandust, ma sain läbi minema. Väike suu toidupoed, Aga ma ei ole kindel, kas sa tõesti tahad oma taco lõhnaga nagu kala. See peaks olema rohkem et oa ja juustu burrito lõhn see taco bell. toidupoed tuumakas tacos või kahtlane ones. Sa ainult saada, kena puhas taco lihtsalt õige summa kõike. Sellega tegeleda. toidupoed Oota, sa tahad mahlane. OH ok, sa tahad seda mahlane, ei ole kunagi meeles. Lihtsalt unustada, ma ütlesin midagi, Vabandust, et oma järgmise ex tüdruk, I m a räpane sööja. Ma olen õnnelik, ma ütlesin, et ma sõin selle ENNE lisasin minu eriline kastmes. See ei ole täiuslik analoogia ok. See kõik räägivad, tacos, samas kui mees on pussitas surnuks. Mees, ma armastan sind poisid. Ärge puudutage sinu taco et sa ei soovi, et sinu tera sisestage tõuke läve. Oh, kurat jäänuga. Mõtlesin, korja kirves (mis oleks olnud ve super jõhker), kuni ma nägin videot. Seal läheb, et muliseb heli uuesti. Legh Milline valulik ja aeglane tee minna. Ma oleks olnud karjuvad, kuradima palju rohkem, kui see mees. Arvan, et ma olen lihtsalt wimp. unbale Ha. Mis tuletas mulle meelde, kui ema oleks mind seisad seal, kui ta kinnitatud kuni hem mu püksid enne õmblemine neid, mis haiget nagu põrgu Hamah. Aitäh. Mees, kes rikutud mind ja näitas mulle mu esimese beheading nagu aastaid tagasi, lol. Ei, ta ei t tõesti. Me oleme lihtsalt jama ümber. Ma olen küll ja Nettie on natuke vanem kui mina. Ma kardan, et kui ma ütlen oma tõelist vanust, ta on stab mind jää korja nagu mood see kutt sai see postitus nii hirmus oma elu ja pere-s, ma olen otsustanud mitte jagada teavet. Elu Mehhikos on ohtlik, kui inimesed saavad ajada plokid liikuv jää ja siis sageli jää korjaja tuleb mööda tööd teha. Kui oli update selle kohta? Mida ta ütleb? Ta tuleb selgitada, mida ta väidetavalt tegi väärivad lõpus, et ta sai

About