submit


Okei, et me kohtusime Ajaloo klassi, ma olen sisselülitamine oktoober ja Ta (Leo) sisselülitamine Nov. Me räägime palju Ajaloo klassi, me räägime meie kultuuri. Ta on Mehhiko ja ma olen Hiina (sündinud USA). Ta hakkab rääkima, kuidas ta vihkas Mehhiklased, kui ta on Mehhiko ise ja ma teda küsitleda. miks sa vihkad Mehhiklased, kui oma Mehhiko. Ta on nagu, ma vihkan seda, kuidas nad tegutsevad ja värki, nad arvavad, et ta vahetuses. ta räägib, et ta vihkab Mehhiko tüdrukud liiga, nad on alati arvan, et ilus ja seksikas. Ma olen nagu. Ma olen ka ta»nagu ei ole sa lihtsalt seaduse normaalne. Lol. Ta ütles mulle, et ta poleks kuupäev Mehhiko tüdrukud. Nii, ta lihtsalt ei meeldi neile, ja ta ei näe välja Mehhiko üldse, ta näeb välja nagu Dominikaani ja Puerto Rico. Või veidi mix seal. Päev afterschool ta on öö kooli ja saab läbi pm, aga reedel ta saab läbi koolitunde. Ta küsib minult, mida ma teen afterschool, küsi, kas ma lähen temaga koos süüa ja seejärel filmi.»Ma olen nagu okei kindel, et pole probleemi. siis reedel me ei lähe sööma ja filmi, ta ütles mulle, et ta võtab mind oma õe maja, et vaadata filme, sest tema maja on palju filme. Ta on nagu, ma ei hammusta. lol. Nii, mida see tähendab, kui ta võtab mind oma õe maja? Isegi kui ta teeb kindlasti, kui ta ei ole kodus, kuid tema nephews, on olemas. Ja seal on võimalus, et tema õde on kodus. Me läksime sinna ja tema nephews on tore, et mina ja kõik. Pärast seda, kui tema õde tuli koju, ja nad olid rääkinud. seejärel Leo ütles mulle, tema õde armastab mind, Lol. Ma olen nagu. on okei. Ta küsib minult, kas ma lähen koos temaga, et tema sõbrad Baby Shower, tüdruk jäi rasedaks meie koolis. Aga ma ei tea, kes see on. ja põhjustada täna me ei käi kinos, ta küsib minult, kas ma lähen temaga teisipäeval või kolmapäeval, sest seal koolis maha. Nii. kas see tähendab, et ta meeldib mulle või. Ma ei ole kindel. Pärast seda, kui tema õde maja läksime süüa õhtusöök Ameerika Diner. Me räägime palju ja meil oli väga lõbus. Me räägime Teismeliste Rasedus ja see, mida me teeme midagi, kui ta oli üks meist. Aga vaata, ma olen Teismeline ema ise. Mul on beebi tüdruk kuu vana. Ma ei tea, kas ta peatab räägi mulle, sest ma olen ema. Ei ole ma ütlesin talle veel. Kuid ma ütlesin, et kas sa usud, et ma olen rase enne. Sa näed kogu rasva mind ja ta on nagu, ei, sa ei valeta. Ta oli väga tore mees. ta naerab kõike. Meil on palju ühist nagu räägime meie kultuuri. kui me ei meeldi see ja see. Ma isiklikult vihkan Mehhiklased. kuid mitte kõik neist. Ma mõtlen pervs üks. et helistada seksikas tänaval eikuskilt NY. Jah neid -_. Nad tegid mulle vihkan Mehhiklased. Solvu kui teie Mehhiko. Kuid Leo on erinevad. ta oleks istuda mu kõrval jooksul oma vaba aja koolis, kui ta peaks olema klassis. ha-ha. Ma küsin temalt, miks sa ei istu koos oma sõpradega. Ta on nagu hakkate siin alati poolt ennast ja mulle ei meeldi, istub koos nendega. Ma olen nagu, miks. Ta on nagu, ma ütlesin, et ma ei meeldi, kuidas nad käituvad ja räägivad loll värk. Lol. Nii, et pani mind naerma. siin on. Ta võtab mind klassi, nagu iga kord, kui me juhtuma üksteist. üks kord ma küsin temalt, et kas ma saaks muuta, vannituba ja siis võtke mind, et jooga klassi, ta on nagu kõik korras, kindel ja siis küsivad minult, kas ta võib joosta klassi ja saada edasi ja tulevad siia tagasi ootama mind, kui ma minna muutmine. Ma olen nagu see on, nagu ma olen häirib teda ja tüütu tere. ta ei saa öelda, et ta on nagu, ma ei pahanda. Ma tulen tagasi nii kiiresti kui saan) ma olen nagu okei siis. Ta tuli tagasi ja kõndis mulle jooga klassi ja ta läks klassi. Kuid nagu pärast, et õhtusöök reedel. ta ei ole teksti mulle, või helista mulle. ta ütles, et ta läheb helista mulle pm, et veenduda, kui ma ei saa minna, et laps dušš koos temaga. ta küsis minult paar korda, kui mu ema ei lase mind välja, hilja. ajal õhtusöök ta tahtis võtta mind kodus varakult nii et mu ema ei minu pärast muretse. Nii et, ma ei tea teda. Ta ütleb mulle, kuidas ta nagu tüdrukud, mis on vanemad kui tema ja ma ütlesin talle, et mulle meeldivad poisid kes on paar aastat vanem kui mina. me oleme nagu vastupidine. Nii et, ma ei tea. räägi mulle teda. Või ta lihtsalt tahab teha sõpradega koos minuga. nagu Lihtsalt sõbrad. Ma ei pahanda, võttes sõbrale meeldib, sest ta on tore, erinevalt teistest Mehhiko poisid. Ta ütles, et ta õpetab mulle, hispaania ja värki. Kas sa arvad, et ta meeldib mulle? natuke. või isegi mitte. Või sa arvad, et ta on mängija. Räägi mulle seda. Me ka räägime meie esimene bf gf ja kui meil dateeritud muud võistlused. Ma ütlesin talle, minu esimene bf oli Aafrika-Ameerika ja ta dateeritud Hiina tüdruk põhikoolis. nii et jah. see on midagi. Täname, et lugemine see kõik

About