submit


Ok mul on osad, et see küsimus.) Kuidas tüdruk lähenemine mees, kui ta on enesekindlus? Ma arvan, et ma olen kole. Ma ei saa läheneb poisid, mis on väga atraktiivne. Minu füüsiline standardid on madal.) Poisid, kui tüdruk lähenes olete avalikus ja naeratas siis ja ütles: tere, ma k.) Kuidas tüdruk lähenemine mees, kui ta on enesekindlus? Ma arvan, et ma olen kole. Ma ei saa läheneb poisid, mis on väga atraktiivne. Minu füüsiline standardid on madal.) Poisid, kui tüdruk lähenes olete avalikus ja naeratas siis ja ütles: tere, ma m X, siis milline oleks teie arvates teha. Kas see sõltuvad sellest, kui atraktiivne ta on? Ma kardan, et mõni mees ei vaata mind vastikusest. (Kui ta oli atraktiivne, tahaksin proovida laieneda, kui ta oli ebameeldiv, oleksin end vestlus nii kiiresti kui võimalik, kuid siiski seoses tema usaldust. Ei ole häbi, püüdes. Tundub, et teie tegelik probleem on ebakindlus, et sa peaksid postitus pildi ise siia, et näha, mida võõrad arvavad. Samuti, see võib olla midagi, mida sa fix. Näiteks, kui sa oled kole, vaid ka üle kaalu võib olla, et sa ei ole enam kole, kui te kaotate kaalu. Ma kasutasin mõelda tüdrukud arvasid, et olen kole ja ei oma tüüp. Hiljem, kui ma rääkisin neile, nad ütlesid mulle, et nad arvasid, et nad olid liiga kole minu jaoks ja ei oleks kunagi nagu tüdruk meeldib neile. Ma arvasin, et oli huvitav. Ilusad tüdrukud ARVAVAD, et nad on liiga kole, minu jaoks. Külma lähenemisviisid ei kavatse olla nii minna, sest sul puudub enesekindlus. Trikk on siin, läheb tundma poisid kaudu vastastikust huvi. Oletame, et teil nii minna sama fotograafia või cooking klubi, näiteks. Pärast näed teda seal paar korda, lihtsalt minna tema juurde ja kasuta seda öösel s club kuna teema vestlus. Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing

About