submit


Kuidas ma saan teada, kas Mehhiko poiss on tõeliselt huvitatud minu ja mitte ainult sellepärast, et ma olen valge? Ta on Mehhikost, kuid kolis Ameerika paar aastat tagasi tööle. Kohtasin teda minu töö. Sõber teda esimesena. Minu viimase dating kogemusi minu s, ma tegin kuupäev meeste kohtasin tööl, sest töö näib olevat mingi sotsiaalse elu enamiku inimeste jaoks. Ma kohtusin üks, kus me dateeritud mõned, Steve, ja me saime headeks sõpradeks, aga see ei keera romantiline, kuigi ta oli tore mees. Siis oli veel üks, Keith, kes ma leidsin füüsiliselt atraktiivne ja meil oli suhe. Ta osutus valetaja, ma leidsin ja dumpinguhinnaga teda ilma ütlen talle, miks. Lihtsalt ei lähe, kui sa teda leida atraktiivne, kuid minna koos oma iseloom, kui ta paljastab selle sulle ja kui ta on kooskõlas oma uskumused ja väärtused, go for it. Et võtab aega, et teada saada. Pea meeles, kui asjad ei pööra hapu, üks, et sa tahad suitsetamisest loobuda, et töö. Nüüd, et ma olen vanem, ma ei näe, et inimesed, kellega koos töötan viimase sõpradega. Ma tahaks pigem hoida it-spetsialist, mitte saada liiga isiklik nendega. Igal ajal on erinevusi inimeste vahel, võiks ei tea, kas see on põhjus, miks neid olema huvitatud või vähem huvitatud isik. Olen näinud juhtumeid Mehhiko nooremaid mehi vanemad valge naiste USAST. Kui nad teavad, mida nad teevad, pole minu asi. Olen näinud juhtumeid, noorte geide on vanemad palju vähem atraktiivne valged mehed USAST. Kui nad teavad, mida nad teevad, pole minu asi. Sagedamini juhul on vanemad mehed, kes otsivad nooremad atraktiivsemaks naised vähem jõukad riigid. Seal on industries ehitatud ümber selle. Kui nad teavad, mida nad teevad, pole minu asi. Ma pigem ei saada palju kaasatud otsustades selliseid asju. Inimesed ühendada mitmel põhjusel. Ja majandus on see osa kõige tahes suhteid. Ma tahaksin näha rohkem piiriüleseid suhteid igat liiki. Ja kui seal on beebid sündinud topeltkodakondsus, et lihtsalt toob riigid kokku. Äkki ma peaks tegema see minu asi. Äkki ma võiks hookup inimesed USA ja Mehhiko abielu. Olenemata soost ja vanusest. Miks»Mehhiko poiss»hooli, kui sa oled valge või mitte. Mis siis, kui ma flip oma küsimus: kuidas ma saan teada, kas valge naine on tõeliselt huvitatud minu ja mitte ainult sellepärast, et ma olen»Mehhiko». Kuidas seda heli. Muide:»Mehhiko»on kodakondsus ja mitte rahvusest. Seal on valge, Mehhiko, pruun Mehhiklased, kollane Mehhiklased, roheline Mehhiklased on Mehhiklased Euroopa päritolu, lähis-ida päritolu, Hiina päritolu Uskuge või mitte, kui Mehhiko tahtsin kuupäev valge isik, nad võiks lihtsalt kuupäev valge Mehhiko. Nad ei ole nii raske leida

About