submit


see Mehhiko tüdruk, kes räägib nr eesti on teinud meie pere restoran aastas, kuni ta välju hiljuti Mais. Ma räägin, mõned hispaania, kuid me enamasti suhtleme kaudu tekstsõnum, mis sisaldab tõlkeid yahoo vastused. kuu aega pärast seda, kui ta suitsetamisest loobuda, ma palusin teda, et minna välja ja meil läks korda. Ma võtsin teda. see Mehhiko tüdruk, kes räägib nr eesti on teinud meie pere restoran aastas, kuni ta välju hiljuti Mais. Ma räägin, mõned hispaania, kuid me enamasti suhtleme kaudu tekstsõnum, mis sisaldab tõlkeid yahoo vastused. kuu aega pärast seda, kui ta suitsetamisest loobuda, ma palusin teda, et minna välja ja meil läks korda. Ma võtsin tema kaubanduskeskus, bowling, akvaarium. Ma suudles teda kolmas kord, kui me läksime välja. nädal hiljem võtsin talle mängida tennist ja me ei lähe läbi kuus. me ei suhelda väga palju, kas pärast seda, kui me suudles. siis ma palusin tal välja minna shopping ja ütles jah. Ostsin tema mõne asju sest ta on halb ja kui ma langes tema maha, ta suudles mind, (ta tegi selle käigu) ma ütlesin talle, et ma hoolis oma, aga ma ei tea, mida nüüd teha. ta on väga ilus ja on poisid lööb tema non-stop. ta on hea ja katoliku tüdruk. ta on väga kena. Ma ei tea, kas ta meeldib mulle või ta suudles mind, sest ma ostsin talle mõned riided. Keel, on võimalik ületada. Ta kõlab nagu hea inimene. Lihtsalt tee oma hispaania. Aga tõesti aitab teda tema inglise keeles. Ta läheb ebasoodsasse olukorda igavesti, kui ta ei saa hakkama inglise keeles. Ma arvan, et teil võib olla leitud pärl, näen teda, olla hea sõber. Ülejäänud võib tulla aeg, ma arvan, et on. Kui mu ema kohtus oma isa, et ta ei t räägivad hispaania ja ta ei t räägivad kõik inglise keelt, kuid nad teadsid, et kui nad kohtusid omavahel, et nad tahtsid tööd iganes see oli, et nad olid tunde. Nad viisid hispaania sõnaraamat kõikjal, kuhu nad läksid ja olid väga pikad (ja aeglane) vestlused. -mõned aastad hiljem, on nad ikka koos, ikka armastus, ja veel rääkinud kuni tormi — ja nad on mõlemad bi-mitmekeelne. Minu soovitus saab sõnastik, ja ei saa vältida vestlused. Atraktsioon ainult läheb nii kaugele. See oli väga kena teist, et osta asju, mida tema siis teadsin, et ta on vajalik. Ausalt, ma arvan, et ta suudles teid, tänan teid teie lahkust. Te ei saa suhelda, siis oli läinud w talle enne, et ta ei t võõras teile. Läheb w kedagi, sa ei suuda isegi suhelda, w oleks väga raske teha suhte. See on piisavalt raske teha isegi siis, kui me räägime sama keelt. Mul ei ole see piiraks luu minu keha, aga ma tahaks ausalt öelda, et kedagi leida, siis saab rääkida, et vähemalt võimalik jagada oma päeva. Keegi saab suhelda. Jällegi, ma arvan, et oli žest tänu lahkus ta näitas tads. sa. Ta oleks keegi, et veeta päev koos või teeme asju, nagu sa olen teinud, kuid keegi stabiilne, ma soovitan sul leida keegi vähemalt saab rääkida, et on tõeline suhe. Parimat teile. Keegi w tulevad mööda teid ll tean reaalne asi. sa peaksid saama mõned hispaania õppetunnid ja üllata teda. Või osta Rosetta stone set ja õppida hispaania kodus. see on palju kiirem ja palju parem kui mõned need teised kettad nad on seal. Kes ei tea, ta võib olla võimalik, et aidata teil välja mõned asjad. Kas nii see ikka annab teile võimaluse näha tema ja vaata, kui asjad ei tööta läbi. Aga def õppida hispaania keelt, muidu ei te ei kavatse olla võimalik liikuda selles suhte. meeste u peaks tulema otse tüdruk ja öelda talle, kuidas u langes temast. See on, kui u tunne midagi tema vastu. Siis kuulen teda läbi sellest hetkest alates u saad alustada, milliseid u soovivad alustada temaga ma arvan, et sa ei kavatse on, et küsige tema enda teada. Muidu ma lihtsalt öelda, et see oli täname riided. ta meeldib teile, kuid ta on väga usklik, siis äkki ta on lihtsalt hirmul. Talle helistada ja temaga rääkida natuke rohkem. Saada oma comfy koos sinuga. Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, esinemine kellegi teisena või eksimuse, pettuse või phishing, Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, mu poiss aastat ei taha elada enam minuga. Selle asemel, et ta tahab elada koos oma uute sõpradega. Mida ma peaksin tegema?

võitlused

About