submit


Ma olen peaaegu. Ma olen hispaania peamised kolledžis. Ma elan piirkonnas, kus USA-s, kus ei ole Mehhiklased (rassist ma leida kõige atraktiivsemaks). Ma otsustasin paar kuud tagasi, et logida sisse hispaania jututuba leida kedagi, kes tava, minu hispaania. Ta on minu vanune ja teab, et hea summa Inglise keeles. Me õpetame üksteist. Ma olen peaaegu. Ma olen hispaania peamised kolledžis. Ma elan piirkonnas, kus USA-s, kus ei ole Mehhiklased (rassist ma leida kõige atraktiivsemaks). Ma otsustasin paar kuud tagasi, et logida sisse hispaania jututuba leida kedagi, kes tava, minu hispaania. Ta on minu vanune ja teab, et hea summa inglise keeles. Me õpetame üksteist meie keel. Ta on sama usu mind, ta on väga armas, ja kõike, mida ma tahan. Alates ajast, kui olin väike, et mu vanemad ütlesid mulle, et mitte minna jututoad, kunagi usalda inimest online. Ma kardan, et neile öelda. Kas ma ütlen neile. Kui jah, siis millal ja kuidas. Ta on pärit USA-detsembris ja olen kaalub kohtumine tema ja tema pere. Ma võtaks keegi minuga mitte üksi. Ma tõesti tahaks teda. Nõu. Minu soovitused. ärge lööge. Ma vihkan, öeldes, et kuna ma tean, mis tunne on saada kaasatud keegi üle ja interneti-ühendus. Aga ma võin peaaegu garanteerida teile, et see pole see, mida te otsite. Sa arvad, et sa tead teda, kuid sa ei tea kindlasti. Need pildid või isegi video vestlused, ei pruugi olla mees, sa arvad, et ta on. Su vanematel on õigus, hoiatus teid ei usalda inimesi internetis. Ma soovin, et ma oleks kuulanud neid. Kui kannatanu vägistamise, palun ära pane ennast võimaliku ohu eest. Kui kardad, et öelda oma vanematele, mis tähendab, et sügaval sisimas sa tead, et see ei t tervislik olukord. Ma olen püüdnud vihm oma paraad, kullake. Kuid ma keeldun riski üürile keegi vigastada nii halvasti, nagu ma olin, sest interneti-ühendused. Vähemalt kuulata, mida ma pean ütlema, palun. Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing

About